tiistai 24. toukokuuta 2011

Lähtö lähestyy

Poljin lauantaina Ranuan tietä Korouoman liepeille. Matkaa tuli yhteen suuntaan noin 30 km. Lauantai-illan aikana tuli ajettua yhteensä siis 60 km. Pyörä huilasi hyvin, mutta sää ei suosinut. Mennessä ja tullessa satoi enemmän tai vähemmän.

Korouoman retkeilyreitille pääsee helposti pyörällä, mutta myös perillä voi pyöräillä. Pyöräily on sallittua Korouoman teillä ja poluilla ja kuulemma siellä käykin jonkin verran maastopyöräilijöitä. Rotkokanjonilla riittää muitakin harrastusmahdollisuuksia. Samana päivänä, kun Cycling for libraries starttaa Kööpenhaminassa, olisi mahdollista osallistua Posion kansalaisopiston järjestämälle kalliokiipeilykurssille Korouomassa. Melkein harmittaa tapahtumien päällekkäisyys.

Tämä viimeinen viikko menee levätessä, koska onnistuin saamaan itselleni kevätflunssan. Seuraavan kerran poljen vasta lauantaina Kööpenhaminassa, toivottavasti. Lisäjännää aiheuttaa Islannin tuhkapilvi. Lentoliput on varattuna perjantai-illalle. Hus kaikki lentsut ja tuhkat!


Tämä kuva on otettu viime keväänä Korouomasta Piippukallion laavun läheltä. 

1 kommentti:

  1. Toivottavasti pääsit matkaan, vaikka lentojen kanssa kuului olevan taas ongelmia. Lapissa odottelemme innolla kuulumisia matkalta! t. satu i.

    VastaaPoista